Goedkoop naar Parijs

Parijs is een prachtige stad om eens te bezoeken. We willen graag goedkoop naar Parijs, om zo te besparen op de kosten. Alles wat je kunt besparen is natuurlijk mooi meegenomen. Je hebt dan meer geld voor Parijs zelf. Het is immers een dure stad.

Naar Parijs met het vliegtuig

vliegtickets parijs

Je kunt gemakkelijk goedkope vliegtickets vinden voor een stedentrip naar Parijs. Wanneer je goed zoekt, kun je vliegtickets vinden voor slechts een paar tientjes. Kies dan bij voorkeur voor goedkope luchtvaartmaatschappijen, zoals RyanAir en Transavia. Het is dus een goede keuze om te kiezen voor het vliegtuig, mits je een goede aanbieding kan vinden.

De trein

trein naar parijs

Je kunt ook heel goedkoop naar Parijs met de trein. Je kunt al een enkele reis vinden vanaf 35 euro en soms zijn er ook speciale aanbiedingen. Je kunt naar Parijs met de Hi-speed trein en er zijn verschillende stations vanwaar je kunt opstappen, namelijk Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Brussel en Antwerpen. Treinkaartjes kunnen online worden besteld.

Goedkoop naar Parijs met de bus

busreis parijs

Geregeld zijn er aanbiedingen te vinden voor busreizen naar Parijs. Meestal gaat dit om georganiseerde reizen, dus je moet het niet erg vinden dat je een gids hebt die je de stad laat zien en dat je overnacht in hotels die de organisatie heeft gekozen. Vaak ben je ook verplicht te eten in de restaurants die de organisatie kiest. Toch is het een goede manier om goedkoop naar Parijs te gaan en kan het een prima manier zijn om de stad te leren kennen.

Naar Parijs met de auto

Als je met de auto naar Parijs gaat, zul je moeten kijken wat de benzinekosten zijn. Zijn deze goedkoper dan bijvoorbeeld de trein of het vliegtuig? Als je met een groep gaat, zou het maar zo voordeliger kunnen zijn. Let er wel op dat parkeren in Parijs duur is en dat je dus beter een hotel kunt zoeken met gratis parkeerplaats.